Aanmelden digitale leeromgeving patroons

  • NAW-gegevens

  • Bedrijf

  • Advocaat-stagiair

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden

Om gedurende twee jaar toegang tot het opleidingsmateriaal te krijgen, betaalt de patroon van een advocaat-stagiair die die zowel het centrale deel als het decentrale deel van de BA bij de Uitvoeringsorganisatie Beroepsopleiding Advocaten doorloopt, eenmalig een bedrag van € 250,- exclusief btw.

De patroon van een advocaat-stagiair die die die het centrale deel van de Beroepsopleiding Advocaten volgt bij de Uitvoeringsorganisatie Beroepsopleiding Advocaten, en het decentrale deel bij de Law Firm School of de Brauwerij, betaalt voor de DLO die betrekking heeft op het centrale deel 100,- exclusief btw.

Dit bedrag is uitsluitend bedoeld om de kosten verbonden aan het creëren en onderhouden van de DLO voor patroons te dekken.

Het is belangrijk dat de factuur voor toegang tot de DLO binnen 30 dagen wordt betaald. De toegang tot de digitale leeromgeving sluiten wij anders voor u af.

Vanwege privacyredenen heeft een patroon geen toegang tot het beveiligde gedeelte van de DLO waarin de advocaat-stagiairs hun studie verrichten. Een patroon zou dan ook studieverrichtingen van andere advocaat-stagiairs kunnen zien.