BA-professionals schenken kerst-donatie aan Lawyers for Lawyers

De professionals die verbonden zijn aan de Beroepsopleiding Advocaten hebben gezamenlijk een donatie aan Lawyers for Lawyers gedaan van €6.750. De Uitvoeringsorganisatie Beroepsopleiding Advocaten bood als kerstgeschenk aan de BA-professionals verschillende cadeau-opties en velen van hen kozen voor de donatie aan Lawyers for Lawyers. 

Onlangs overhandigden Elodie Carmiggelt en Werner Tijsse Claase, managers onderwijs bij de Uitvoeringsorganisatie Beroepsopleiding Advocaten, de cheque aan Lawyers voor Lawyers-bestuurslid Judith Lichtenberg. Lawyers for Lawyers was erg blij met de donatie en zal het bedrag inzetten voor hun aankomende campagne over internationale milieurechtadvocaten die worden bedreigd, en voor het trainen van advocaten over internationale mensenrechtenmechanismen en internationale standaarden voor advocaten.

Geuzenpenning

In februari ontving Lawyers for Lawyers ook de Geuzenpenning, een prijs die jaarlijks door de Stiching Geuzenpenning wordt toegekend aan mensen of organisaties die zich inzetten voor mensenrechten. Wij feliciteren hen daar van harte mee.

Terug naar overzicht

Aanbevolen artikelen