DLO en website vernieuwd

Misschien heeft u het al gemerkt, sinds enkele dagen zijn de Digitale leeromgeving en de website vernieuwd. De website heeft een meer eigentijdse uitstraling gekregen, in lijn met de huisstijl. De grootste verandering betreft de DLO, deze is flink op de schop genomen om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Lees hier meer over wat er zoal is vernieuwd.

We zullen de website gebruiken om u nog beter op de hoogte te houden van relevant nieuws uit de BA en de juridische wereld. Regelmatig zullen we blogs en nieuwsartikelen plaatsen en natuurlijk de nieuwste afleveringen van Lawyers Tour.

Voor advocaat-stagiaires zijn de grootste veranderingen dat het overzicht van alle vakken is verbeterd. De boekenkast is verdwenen. Er worden alleen nog toetsresultaten getoond die vereist zijn om de Beroepsopleiding af te ronden. Met de nieuwe optie ‘Mijn bestanden’ kunnen belangrijke documenten geupload en bewaard worden. De roosters bevatten completere informatie dan voorheen het geval was.

Trainers en docenten kunnen voortaan direct in een document feedback geven, teksten markeren en aantekeningen maken. Ze kunnen ook instellen dat er een automatisch bericht binnenkomt als er nieuw ingestuurde opdrachten klaarstaan om nagekeken te worden. Daarnaast zijn ook hun roosters voortaan zichtbaar in de DLO.

Wie nog niet eerder in de DLO heeft gekeken kan na inloggen een instructievideo bekijken die u wegwijs maakt. We horen graag uw feedback over de website en de DLO.

Terug naar overzicht

Aanbevolen artikelen