Enthousiaste docenten en advocaat-trainers Strafrecht gezocht

Ben jij een ervaren docent en /of advocaat Strafrecht en wil je jouw kennis over het Strafrecht en je enthousiasme voor het vak overdragen aan startende advocaten? Dan gaan we graag met je in gesprek, want de Uitvoeringsorganisatie Beroepsopleiding Advocaten zoekt enthousiaste docenten en advocaat-trainers Strafrecht.

Jouw rol

Op de opleidingsdagen begeleid je op inspirerende en motiverende wijze het leerproces van de advocaat-stagiairs. Ook stimuleer je ze om hun persoonlijke leerdoelen te ontwikkelen. Je zorgt ervoor dat de opleidingsdagen praktijkgericht en interactief zijn. Daarvoor maak je gebruik van het onderwijsmateriaal dat door onze hoofddocenten in samenwerking met het docententeam is ontwikkeld.

Je verzorgt een opleidingsdag altijd in een duo van een docent met een advocaat-trainer. De docent is de inhoudsdeskundige op het gebied van het Strafrecht, de advocaat-trainer richt zich vooral op de vaardigheden van de advocaat-stagiairs, uiteraard gecombineerd met vakinhoudelijke kennis.

Wat krijg je ervoor terug?

Vanzelfsprekend krijg je een passende honorering. Maar nog belangrijker: de Beroepsopleiding Advocaten draagt ook bij aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. We bieden je begeleiding en permanente educatie op het gebied van didactiek en persoonlijke vaardigheden. Je wordt ondersteund in alles wat je nodig hebt om een goede docent en trainer te zijn.

Onderdeel van de permante educatie is de jaarlijkse Inspiratie- & Innovatiedag met een inspirerende lezing en een interactief programma voor alle bij de BA betrokken professionals. We verwachten van je dat je daaraan meedoet en ook bereid bent om een actieve bijdrage te leveren aan bijeenkomsten met de trainers en docenten van Strafrecht.

Over de Beroepsopleiding Advocaten

De Beroepsopleiding Advocaten (BA) is de beroepsopleiding van de Nederlandse orde van advocaten. Het is een praktijkgerichte opleiding met aandacht voor (digitale) vaardigheden, ethiek, praktijkgerichte inhoud en ondernemerschap. De NOvA heeft CPO-Kyden aangesteld als uitvoeringsorganisatie voor de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van de BA.

Een volledig overzicht van het curriculum van de Beroepsopleiding Advocaten en een beschrijving van de verschillende onderdelen vind je hier.

Vragen en contact

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met opleidingsmanager Werner Tijsse Claase of opleidingscoördinator Mirjam den Brok via 088 0595 700.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 28 maart 2024 een mail met jouw motivatie en cv naar info@beroepsopleidingadvocaten.nl.

Terug naar overzicht

Aanbevolen artikelen