Sneak preview vernieuwde DLO

Op dinsdag 1 mei aanstaande openen we een vernieuwde digitale leeromgeving (DLO). Op die datum gaat ook de nieuwe website van de BA live. Graag geven wij u een sneak preview van de vernieuwde DLO. Ook informeren wij u over de datums waarop de DLO tijdelijk niet bereikbaar is.

DLO niet bereikbaar op 29 en 30 april

Op zondag 29 april en maandag 30 april zetten we de huidige DLO over naar de nieuwe omgeving. Op deze datums is de DLO niet bereikbaar. Dinsdag 1 mei is de nieuwe DLO geopend en kunnen alle advocaat-stagiaires, trainers en docenten er weer in werken.

Bij het ontwikkelen van de nieuwe DLO en de website hebben we feedback van gebruikers betrokken. We noemen een aantal nieuwe functies.

Wat verandert in de DLO?

De nieuwe vormgeving van de DLO springt direct in het oog. De huidige boekenkast verdwijnt. Daarvoor in de plaats komt een verbeterd overzicht van alle vakken. Ook verandert het overzicht met toetsresultaten van de advocaat-stagiaires. Voortaan worden daarin alleen de resultaten getoond die vereist zijn om de Beroepsopleiding af te ronden en niet meer de resultaten van andere activiteiten in de DLO, zoals een diagnostische zelftoets. Er is een nieuwe optie ‘Privébestanden’. Daarin kunnen gebruikers belangrijke documenten uploaden en bewaren. Verder is in het overzicht met de opleidingsdagen voortaan aangegeven welke docent is ingepland.

Ook voor trainers en docenten heeft de DLO nieuwe functies. Zij kunnen voortaan direct in een document feedback geven, tekst markeren en aantekeningen maken en ze kunnen automatisch bericht ontvangen dat ze ingestuurde opdrachten kunnen nakijken.

In de komende periode informeren we de gebruikers van de DLO verder over de veranderingen per 1 mei.

Nieuwe website BA

Ook de website van de BA wordt vernieuwd. De site krijgt een meer eigentijdse uitstraling die past bij onze huisstijl. Daarin stellen we de advocaat-stagiaires meer centraal. Het wordt een plek waar u informatie over de BA kunt vinden, interessante nieuwsartikelen kunt lezen en waar we kennis delen.

Onze nieuwe website gaat op 1 mei live, tegelijk met de nieuwe DLO.

Terug naar overzicht

Aanbevolen artikelen